Telefon: 0251/339405

Mobil: 0766/191409; 0722/301524

Contacteaza-ne prin email

atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Informatii bg

Produse

Atrascon SRL

Telefon: 0766/191409; 0722/301524

Email: atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Termeni si conditii

 

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate  de catre atrascon.ro VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

atrascon.ro este un site de prezentare cu produse.

Conditii de retur:

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate din magazinul nostru online. Daca din anumite motive nu sunteti satisfacut de articolele achizitionate le puteti returna iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, suportand insa costul returului. Suntem siguri ca acest lucru aflat in concordanta cu legea romana nu va cauza nici o neplacere, ci dimpotriva relatiile dintre noi vor deveni mai apropiate.
Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele :

    * "Consumatorul are dreptul sa notifice in scriscomerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului"
    * "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, farapenalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"

Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa nu fie desigilate si folosite, ambalajul produselor sa nu fie distrus, sa aiba documentele care l-au insotit). La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste condiitle mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Contravaloarea produselor comandate se poate restitui prin transfer bancar, intr-un cont specificat de dumneavoastra sau prin mandat postal. Restituirea banilor prin transfer bancar se va face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data primirii coletului restituit de dumneavoastra iar prin mandat postal in maxim 30 de zile calendaristice taxa de transport a acestuia fiind suportata de dvs.

In cazul unei asemenea situatii, accesati casuta "Contact" a site-ului www.atrascon.ro, de unde ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul unui e-mail.

Confidentialitatea datelor

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Fraude

Se considera a fi frauda orice incercare de a accesa datele personale ale utilizatorilor,modificarea,precum si orice incercare de a afecta performantele serverului care gazduieste site-ul.

Litigii

Un eventual litigiu aparut intre atrascon.ro si clienti, se va incerca a fi stins pe cale amiabila.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane

divider

Produse recomandate

Echipa Astrascon vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse recomandate

Filtre absorbante de hidrocarburi si alte substante chimice periculoase

Absorbanti de umiditate si protectie la coroziune

Produse biodegradabile de curatare, curatenie si intretinere pentru industrie

Baraje limitatoare si absorbante

Ambalaje metalice

Degresanti industriali biodegradabili

Absorbant natural TURBOSSORB

Detartranti biodegradabili