Telefon: 0251/339405

Mobil: 0766/191409; 0722/301524

Contacteaza-ne prin email

atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Informatii bg

Produse

Atrascon SRL

Telefon: 0766/191409; 0722/301524

Email: atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Cum cumpar

Modalitati de cumparare


Pentru cumpararea unui produs din oferta Atrascon SRL se poate apela fie la comanda on-line, cu ajutorul forumularului de comanda, fie  la comanda prin e- mail. Aceast? adres? de e-mail este protejat? de spambo?i; ave?i nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau prin comanda telefonica.


1. Comanda prin formularul de comanda

Puteti completa formularul de comanda asiguradu-va ca ne-ati comunicat ce produse doresti si in ce cantitati, datele de contact, adresele corecte de facturare si de livrare si modalitatea de plata.

Noi o sa va contactam telefonic pentru confirmarea informatiilor si ulterior vom procesa comanda.


2. Comanda telefonica


Comanda telefonica nu este o comanda propriu-zisa.
Puteti sa ne contactati telefonic pentru a ne spune ce produse doriti sa cumparati, in ce cantitate si in ce conditii (livrare si plata) insa in final tot este necesara o confirmare scrisa a comenzii (prin e-mail).

Daca optezi totusi pentru comanda telefonica ne poti gasi la unul din numarul de telefon 0251339405 sau 0722301524

 

Livrarea se face in conformitate cu  conditiile generale de vanzare si livrare ale Atrascon S.R.L. Dupa expedierea comenzii din "formularul de comanda online", in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.
Pentru dumneavoastra am pus la punct o retea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate va vor fi livrate.
Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

Modalitatea de transport se face prin curierat rapid sau orice alt curier agreat de dumneavoastra . In functie de produsele comandate se va putea calcula si taxa de transport, de aceea taxa de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.


 

Confidentialitatea datelor

Atrascon S.R.L. duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre persoane terte si sa le foloseasca numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Atrascon S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

divider

Produse recomandate

Echipa Astrascon vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse recomandate

Filtre absorbante de hidrocarburi si alte substante chimice periculoase

Absorbanti de umiditate si protectie la coroziune

Produse biodegradabile de curatare, curatenie si intretinere pentru industrie

Baraje limitatoare si absorbante

Ambalaje metalice

Degresanti industriali biodegradabili

Absorbant natural TURBOSSORB

Detartranti biodegradabili