Telefon: 0251/339405

Mobil: 0766/191409; 0722/301524

Contacteaza-ne prin email

atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Informatii bg

Produse

Atrascon SRL

Telefon: 0766/191409; 0722/301524

Email: atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Livrare

Alegerea produselor

 

Navigati pe site, studiati produsele si preturile. Odata ce ati gasit un produs ce se potriveste cerintelor dumneavoastra puteti apasati butonului "CUMPARA" ( ).


Urmeaza introducerea adresei dumneavoastra, numele dumneavoastra si datele de contact, datele firmei si adresa de livrare.

Cand ati terminat de selectat produsele,cantitatile si de completat informatiile necesare efectuarii unei comenzi, dati click pe link-ul de „TRIMITERE”.
In scurt timp un reprezentant al companiei noastre v-a lua legatura cu dumneavoastra  pentru stabilirea detaliilor legate de livrare.

 

Cautarea produselor


O modalitate de a cauta informatii despre produsele prezentate pe acest site: cautare generala.
Aveti acces la sistemul de cautare din formularul de cautare aflat în caseta "cautare" din partea superioara a paginii (echivalent cautare generala) sau din pagina cautare.

 

Cautarea generala


Se introduce in caseta de editare unul sau mai multe cuvinte cheie si se apasa "enter".
Observatii:

  • nu se face distinctie intre litere mari/litere mici (ex: a cauta ANTIGEL BIODEGRADABIL sau antigel biodegradabil duc la aceleasi rezultate)
  • se ignora diacriticele
  • se cauta siruri de caractere care corespund integral sau partial unui cuvant.

 

Modalitatea de plata


Produsele se livreaza insotite de factura.
Pentru plata produselor achizitionate aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata se face cu ramburs la firma de trasport. Daca livrarea se face prin curier cu ramburs produsele se vor livra insotite de toate actele necesare in conformitate cu normele Europene (Declaratie de Conformitate EC, Certificat de Testare, Manual de Utilizare etc.) cat si de Factura Fiscala si chitanta.
2. Plata prin transfer bancar/ Ordin de Plata (livrarea in aceste cazuri se va face dupa confirmarea intrarii sumei respective in contul nostru).
3. Alte conditii de plata pot fi negociate de la caz la caz si sunt valabile numai daca au fost confirmate in scris.

Despre livrare


Livrarea se face in conformitate cu  conditiile generale de vanzare si livrare. Dupa expedierea comenzii din "formularul de comanda online", in scurt timp veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.
Pentru dumneavoastra am pus la punct o retea de transport ce reduce la minimum timpul în care articolele comandate va vor fi livrate.
Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului.

Modalitatea de transport se face prin curierat rapid sau orice alt curier agreat de dumneavoastra . In functie de produsele comandate se va putea calcula si taxa de transport, de aceea taxa de transport vi se va comunica la confirmarea comenzii.


Confidentialitatea datelor

Atrascon S.R.L. duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre persoane terte si sa le foloseasca numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

Atrascon S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

divider

Produse recomandate

Echipa Astrascon vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse recomandate

Filtre absorbante de hidrocarburi si alte substante chimice periculoase

Absorbanti de umiditate si protectie la coroziune

Produse biodegradabile de curatare, curatenie si intretinere pentru industrie

Baraje limitatoare si absorbante

Ambalaje metalice

Degresanti industriali biodegradabili

Absorbant natural TURBOSSORB

Detartranti biodegradabili