Telefon: 0251/339405

Mobil: 0766/191409; 0722/301524

Contacteaza-ne prin email

atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Informatii bg

Produse

Atrascon SRL

Telefon: 0766/191409; 0722/301524

Email: atrascon@yahoo.com; office@atrascon.ro

Despre noi

Atrascon SRL este o companie ce de peste 24 ani implementeaza in industrie solutii biodegradabile de curatare, degresare, tratare ape reziduale, inlocuirea de produse periculoase cu produse prietenoase cu mediul si sanatatea umana.

Datorita profesionalismului echipei manageriale si a angajatilor foarte bine pregatiti, ne-am impus rapid pe aceasta piata, oferind clientilor nostri servicii si produse de cea mai buna calitate.

Calitatea produselor furnizate si promptitudinea echipei au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti din diferite domenii, adaptandu-ne in permanenta la noile cerinte ale pietei. De asemenea, Atrascon SRL

Misiunea noastra este aceea de a furniza clientilor nostrii servicii si produse de calitate,   implementand in industrie solutii biodegradabile de curatare, degresare, tratare ape reziduale, inlocuirea de produse periculoase cu produse prietenoase cu mediul si sanatatea umana.

Viziunea noastra este sa devenim unul dintre principalii furnizori din Romania, datorita investitiilor permanente pe care le facem, serviciilor de calitate superioara, seriozitatea in relatiile de parteneriat si flexibilitatea in abordarea proiectelor, in functie de necesitatile specifice ale clientilor.

Valorile noastre ne conduc in activitatea noastra zilnica sunt performanta, integritatea, si profesionalismul.

Atitudinea  Atrason SRL se extinde la conceptele morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri si fata de partenerii nostrii.

Printre principalele servicii oferite de Atrascon SRL, putem enumera :

- curatenie industriala

- curatarea chimica a canalizarilor

- curatarea chimica a  instalatiilor de incalzire si preparat apa calda

- curatat rezervoare, bazine,tancuri, gropi de namol

- decontaminarea solului infestat , instalatii, cladiri, suprafete de agenti poluanti

Scopul societatii noastre este de a asigura si furniza servicii si produse de calitate pentru toti cei care sunt interesati, avand ca principala prioritate satisfactia clientilor nostrii.

Societatea noastra pune un accent deosebit pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, verificand constant daca serviciile si produsele oferite aduc satisfactie beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor.

Relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Contactati-ne si impreuna vom gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 

Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.
 

divider

Produse recomandate

Echipa Astrascon vine in intampinarea dumneavoastra cu o serie de produse recomandate

Filtre absorbante de hidrocarburi si alte substante chimice periculoase

Absorbanti de umiditate si protectie la coroziune

Produse biodegradabile de curatare, curatenie si intretinere pentru industrie

Baraje limitatoare si absorbante

Ambalaje metalice

Degresanti industriali biodegradabili

Absorbant natural TURBOSSORB

Detartranti biodegradabili